CATALAN FOOD
CULTURE AND FLAVORS FROM THE MEDITERRANEAN
IVA inclòs
Descripció
Daniel Olivella is a chef with 38 years of experience cooking Spanish food for the American palate. He opened his first restaurant, B44, a Catalan Bistro in San Francisco, in 1999 to critical acclaim. Considered an authority on Spanish cuisine, Olivella has acted as an ambassador for the Texas-based luxury grocer Central Market in their Passport to Spain program. His most recent restaurant endeavour, Barlata, is a tapas restaurant in Austin. Caroline Wright is a cookbook author living in Seattle, Washington, with her family. She has w...Estat: En estoc
Disponibilitat
Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.
Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.
DetallsCLARKSON POTTER PUBLISHERS
2018
272 pàgines
Format: Tela
ISBN: 9780451495884
Idioma: INGLÉSMatèria: Gastronomia